VDE Vastgoedonderhoud en kelderlekkages

Welkom bij VDE-Vastgoedonderhoud, wij zijn uw betrouwbare partner voor een optimale woon en werk omgeving.

 

Natte woon en werk ruimten zijn de oorzaak van vele gezondheid klachten, ook het niet optimaal kunnen benutten door water of vocht schade van woon of werkruimten doet afbreuk aan de waarde van uw woning of kantoorpand  

 

Onze unieke manier van WATERDICHTING , reparatie en bescherming van cement gebonden producten en beton, door middel van KRIZTAL® producten en werk methode,  leveren wij een milieuvriendelijk en een duurzame manier van vochtbestrijding zonder injecteren.

 

Certificering en unieke garantie Kriztal®
Unieke garantie Kriztal®

15 jaar op onze werkzaamheden
30 Jaar garantie op de duurzame werking van Kriztal®

Wanneer u wordt geconfronteerd met vochtdoorslag, kelder onder water, water in de kelder of een lekke kelder of souterrain, dan kan VDE Vastgoedonderhoud, gecertificeerd Kriztal® vakbedrijf, dit probleem adequaat en duurzaam voor u oplossen.

Om de kwaliteit van onze werken te kunnen borgen werken wij met korte lijnen, de mensen waar u dan contact mee onderhoud beschikken dan ook over de nodige bouwkundige kennis.

Wij als gecertificeerd Kriztal® vak bedrijf beschikken over een ruime bouwkundige kennis van zowel oude als nieuwe bouwconstructies.

Op basis van jarenlange ervaring en training weten de specialisten van VDE Vastgoedonderhoud te achterhalen wat de werkelijke oorzaak is van een lekkage en hoe ze deze duurzaam kunnen verhelpen. Onze gekwalificeerde specialisten lossen de oorzaak van een lekkage op!

Lekkende beton scheuren, funderingen, keldervloeren, wanden, plafonds, doorvoeren PVC/PE gegarandeerd waterdicht gemaakt met Kriztal®

VDE-Vastgoedonderhoud gecertificeerd Kriztal® vakbedrijf
Gespecialiseerd in het duurzaam repareren, met Kriztal®, van beton lekkages, kelderlekkages, optrekkend vocht en het waterdicht afsluiten van doorvoeren.

15 jaar garantie op onze werkzaamheden.
30 jaar garantie op de werking van Kriztal®

 

Bij VDE-Vastgoedonderhoud staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om met ons werk een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en de maatschappij. Zo werken we bijvoorbeeld met milieuvriendelijke producten en materialen, en houden we rekening met energiebesparing en CO2-reductie.

 

Kortom, wilt u uw vastgoed in topconditie houden en daarbij rekening houden met duurzaamheid en kwaliteit? Dan bent u bij VDE-Vastgoedonderhoud aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte op maat.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.