Certificering en unieke garantie Kriztal®

Gepubliceerd op 8 juni 2023 om 20:09

Kriztal® voor WATERDICHTING en bescherming van cement gebonden producten en beton, milieuvriendelijk en een duurzame manier van vochtbestrijding zonder injecteren.

Certificering en unieke garantie Kriztal®
Unieke garantie Kriztal®
30 Jaar garantie op de duurzame werking van Kriztal®

Wanneer u wordt geconfronteerd met vochtdoorslag, kelder onder water, water in de kelder of een lekke kelder of souterrain, dan kan een door Kriztal® vakbedrijf dit probleem adequaat en duurzaam voor u oplossen.
Om de kwaliteit van onze werken te waar te kunnen maken werken wij met korte lijnen, de mensen waar u dan contact mee onderhoud beschikken dan ook over de nodige bouwkundige kennis.

Wij hebben dan de zekerheid, dat de Kriztal® vak bedrijven beschikken over een ruime bouwkundige kennis van zowel oude als nieuwe bouwconstructies.
Op basis van jarenlange ervaring en training weten de specialisten van deze vakbedrijven te achterhalen wat de werkelijke oorzaak is van een lekkage en hoe ze deze duurzaam kunnen verhelpen. Onze gekwalificeerde specialisten lossen de oorzaak van een lekkage op!

Lekkende keldervloeren, wanden, plafonds, doorvoeren PVC/PE gegarandeerd waterdicht gemaakt met Kriztal®

VDE-Vastgoedonderhoud gecertificeerd Kriztal® vakbedrijf
Gespecialiseerd in het duurzaam repareren, met Kriztal®, van beton lekkages, kelderlekkages, optrekkend vocht en het waterdicht afsluiten van doorvoeren.

15 jaar garantie op onze werkzaamheden.
30 jaar garantie op de werking van Kriztal®

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.