Een open kim met pvc buizen waterdicht afsluiten met KRIZTAL®

Gepubliceerd op 8 juli 2023 om 12:19

Een open kim ( aansluiting van de wand en vloer) met pvc buizen in een souterrain die bij zware regenval vol loopt met water.

Hier hebben wij eerst Kriztal® Barri aangebracht en de pvc buizen vrijgehouden, na droging ( binnen 2 uur) de open ruimte rond de pvc buizen geheel gevuld met Kriztal® DVD en het geheel afgesmeerd met Kriztal® 1. hiermee hebben wij een gegarandeerd waterdichte bak gecreëerd.

KRIZTAL® DVD is een expanderende mortel die zijn volume behoudt en hecht aan gietijzer en kunststoffen.

Kriztal® is een milieuvriendelijk en duurzaam product voor waterafdichting, na verwerking gegarandeerd waterdicht, Kriztal® groeit bij contact met water /vocht verder in beton en alle cement gebonden producten, versterkt de constructie van beton en cement gebonden producten significant.

Kriztal® voor WATERDICHTING en bescherming van cement gebonden producten en beton, milieuvriendelijk en een duurzame manier van vochtbestrijding zonder injecteren.

VDE-Vastgoedonderhoud gecertificeerd Kriztal® vakbedrijf
Gespecialiseerd in het duurzaam repareren, met Kriztal®, van beton lekkages, kelderlekkages, optrekkend vocht en het waterdicht afsluiten van doorvoeren PVC/PE

15 jaar garantie op onze werkzaamheden
30 jaar garantie op de werking van Kriztal®

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.