Kriztal® is een constructief materiaal dat naast zijn waterdichtende eigenschappen ook een aantal andere constructieve voordelen biedt.

Gepubliceerd op 11 juli 2023 om 11:03

Kriztal® is een constructief materiaal dat naast zijn waterdichtende eigenschappen ook een aantal andere constructieve voordelen biedt. Het is een innovatieve technologie die is ontworpen om de duurzaamheid en prestaties van verschillende soorten constructies te verbeteren.

1. Waterdichtheid: Kriztal® staat bekend om zijn uitstekende waterdichtende eigenschappen. Het kan worden toegepast op betonnen constructies, zoals funderingen, lekkende kelders, doorvoeren, tunnels, waterreservoirs en zwembaden, om waterinfiltratie te voorkomen. Dit verlengt de levensduur van de constructie en minimaliseert de behoefte aan reparaties en onderhoud.

2. Sterkte en duurzaamheid: Kriztal® versterkt betonconstructies en verbetert hun mechanische eigenschappen. Het vermindert scheuren en verbetert de algehele sterkte en duurzaamheid van het beton. Dit is vooral gunstig in constructies die worden blootgesteld aan zware belastingen, trillingen of chemische stoffen.

3. Corrosiebestendigheid: Het gebruik van Kriztal® in beton vermindert de gevoeligheid voor corrosie van wapeningsstaal. Dit is vooral belangrijk in constructies die worden blootgesteld aan agressieve omgevingen, zoals zout water of chemicaliën. Door corrosie te weerstaan, behoudt het beton zijn structurele integriteit en verlengt het de levensduur van de constructie.

4. Verbeterde hechting: Kriztal® verbetert de hechting tussen beton en andere oppervlakken, zoals staal, waardoor een betere structurele integriteit wordt bereikt. Dit is vooral belangrijk bij het versterken van bestaande structuren of bij het bouwen van constructies die hoge trekkrachten moeten weerstaan.

5. Milieuvriendelijk: Kriztal® is een milieuvriendelijk product, omdat het geen schadelijke stoffen bevat die het milieu kunnen belasten. Het is niet giftig en heeft geen negatieve effecten op de luchtkwaliteit of het watermilieu.

Over het algemeen biedt Kriztal® een combinatie van waterdichtend vermogen, versterking, duurzaamheid en corrosiebestendigheid, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan verschillende constructietoepassingen. Het kan helpen de levensduur van constructies te verlengen, onderhoudskosten te verminderen en de algehele prestaties te verbeteren.

VDE-Vastgoedonderhoud gecertificeerd Kriztal® vakbedrijf
Gespecialiseerd in het duurzaam repareren, met Kriztal®, van beton lekkages, kelderlekkages, optrekkend vocht en het waterdicht afsluiten van doorvoeren.

15 jaar garantie op onze werkzaamheden.
30 jaar garantie op de werking van Kriztal.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.