Wat kan een Kriztal® gecertificeerd vakbedrijf voor uw souterrain / kelder betekenen

Gepubliceerd op 16 juli 2023 om 20:40

Kriztal® producten worden door gecertificeerde vakbedrijven gespecialiseerd in waterdichting gebruikt wordt om kelders/souterrains waterdicht te maken, de voordelen die kriztal® producten bieden zijn:

1. Bescherming tegen vocht: Een kelder die behandeld is met Kriztal®-producten zal beter bestand zijn tegen vocht. Deze producten creëren een waterdichte barrière die voorkomt dat water de kelder binnendringt. Dit helpt schade door vocht, zoals lekkages, schimmelgroei en materiaalbederf, te voorkomen.

2. Verlengde levensduur van de kelder: Door de kelder waterdicht te maken met Kriztal®-producten, kan de levensduur van de kelder worden verlengd. Het voorkomt dat water de structuur van de kelder aantast en vermindert de kans op schade aan de fundering, wanden en vloeren.

3. Verbeterde luchtkwaliteit: Een waterdichte kelder voorkomt dat vocht en schimmel zich kunnen verspreiden, waardoor de luchtkwaliteit in de kelder verbetert. Dit is vooral belangrijk als de kelder wordt gebruikt als leefruimte of voor het opslaan van waardevolle spullen.

4. Extra bruikbare ruimte: Een waterdichte kelder kan worden omgebouwd tot een bruikbare ruimte, zoals een extra woonkamer, kantoor, speelruimte of opslagruimte. Door de kelder waterdicht te maken, wordt deze geschikt voor verschillende doeleinden, waardoor de waarde en functionaliteit van het huis toenemen.

Kriztal® voor WATERDICHTING en bescherming van cement gebonden producten en beton, milieuvriendelijk en een duurzame manier van vochtbestrijding zonder injecteren

VDE-Vastgoedonderhoud gecertificeerd Kriztal® vakbedrijf
Gespecialiseerd in het duurzaam repareren, met Kriztal®, van beton lekkages, kelderlekkages, optrekkend vocht en het waterdicht afsluiten van doorvoeren.

15 jaar garantie op onze werkzaamheden
30 jaar garantie op de werking van Kriztal®

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.